Despre fierastraie verticale de formatizat panouri

Lucrati in industria prelucrarii mobilierului si doriti sa aflati mai multe informatii despre fierastraie verticale de formatizat panouri?

Sunteti in cautarea unui astfel de fierastrau dar optiunile pe care le aveti sunt limitate?

Pe piata din Romania ultimilor ani, se observa un trend crescator al industriei productiei de mobilier.

Indiferent daca produc pentru piata interna sau pentru piata externa, atelierele cu productivitate ridicata doresc sa eficientizeze procesul de formatizare a diferitelor materiale compozite (PAL, PFL, MDF, furnir, Alucobond etc.) pentru a creste productivitatea si calitatea pieselor executate.fierastraie verticale de formatizat panouri - utilizare

In acest sens apare intrebarea „Care fierastraie de formatizat ofera cel mai bun raport cost-beneficiu?”

Raspunsul la aceasta intrebare nu este foarte simplu de aflat, asa cum ar parea la o prima vedere.

Desi la o prima vedere solutia pare sa fie achizitia celui mai ieftin model de fierastrau de formatizat, aceasta nu este o solutie pe termen lung deoarece nu exista nici macar un fierastrau care sa asigura taierea perfecta a tuturor materialelor utilizate in atelier.

De exemplu, daca veti utiliza o panza pentru debitarea plasticului pentru a taia o piesa din aluminiu veti observa ca taierea nu este perfecta iar panza se toceste mult mai repede.fierastraie verticale de formatizat - debitare

In momentul in care se analizeaza raportul cost-beneficiu al unui echipament trebuie avute in vedere numeroase aspecte, precum: necesitatile tehnologice de prelucrare, productivitatea oferita de echipament raportat la nevoile utilizatorului, costul de achizitie si de intretinere, eventuale costuri cu specializarea personalului etc.

Pentru a oferi solutii potrivite la diferitele necesitati de prelucrare, eMasiniUnelte a introdus in portofoliu o noua gama de masini prelucrare lemn, si anume o gama completa de fierastraie verticale de formatizat panouri de la producatorul german Winter.

Aceasta gama de fierastraie verticale de formatizat include modele cu capacitati de debitare a panourilor pe lungimi orizontale de pana la 5100 mm, verticale de pana la 2200 mm si grosimi maxime de 60 mm.fierastraie verticale de formatizat panouri - fixare

Modelele de fierastraie verticale de formatizat Winter sunt masini prelucrare lemn cu constructii robuste destinate exploatarii profesionale si industriale.

Materialele de calitate germana utilizate in construirea lor si cadrele masive si robuste cu care sunt prevazute garanteaza exploatarea acestora fara vibratii sau torsiune.

Aceste fierastraie verticale de formatizat ofera numeroase avantaje in exploatare: ocupa un spatiu redus comparativ cu cele orizontale, au capacitati de prelucrare superioare, unitatea de taiere echipata cu incizor poate fi controlata mult mai usor etc.

In aceasta gama pot fi gasite fierastraie verticale de formatizat panouri care sa raspunda cerintelor celui mai exigent utilizator.fierastraie verticale de formatizat - afisaje

Acestea sunt livrate standard cu cadru mobil si au standard sau pot fi echipate optional diferite afisaje digitale (afisaj digital pentru cursa orizontala, afisaj digital pentru cursa verticala) sau sisteme de fixare care garanteaza precizia si acuratetea prelucrarii.

Pentru a afla mai multe informatii despre modelele de fierastraie verticale de formatizat panouri din gama Winter, contactati echipa eMasiniUnelte pentru a primi materiale si consultanta necesara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*