Ferastrau circular pentru retezat – Winter

Operatiunea de retezare, executata de un ferastrau circular pentru retezat, face parte din procesul de prelucrare al lemnului.

In timp, acest ferastrau circular pentru retezat automat a ajuns sa ocupe primul loc pe piata ferastraielor circulare avand o precizie mult mai buna decat celelalte din categoria sa.

Un ferastrau circular de retezat, de mare capacitate, se recomanda a fi utilizat numai in spatiile unde se executa un regim de productie intens.

ferastrau circular winter

Ferastrau circular de retezat Winter – caracteristici

  • optimizeaza debitarea;
  • capacitate mare la prelucrare;
  • productivitate ridicata;
  • ideale pentru utilizarea in atelierele de prelucrare a lemnului in regim intensiv sau la debitarea in serie.

ferastrau circular

Ferastrau circular de retezat cu avans automat VS ferastrau circular de retezat cu vans manual

Ferastraiele circulare pentru retezat automate sunt cu pana la de patru ori mai performante decat ferastraiele circulare manuale pentru retezat.

Cu ajutorul fierastraielor circulare pentru retezat automate se diminueaza deseurile cu 8%, sau chiar mai mult, din materialul brut, in timp ce cu ferastraiele circulare manuale de retezat se elimina doar unele defecte ale materialului de prelucrat.

Frastraiele cu avans automat realizeaza avansul piesei de prelucrat cu ajutorul unor mecanisme cu role, senile, lanturi etc. si sunt ideale pentru fabricile cu activitate de productie in serie avand o productivitate ridicata.

Indiferent de modelul de ferastrau circular pe care intentionati sa-l utilizati, in exploatarea acestuia trebuie tinut cont de cateva aspecte:

  • conexiunea unui fierastrau circular la reteaua electrica trebuie sa asigure existenta unei sigurante de protectie a echipamentului;
  • temperatura aerului din mediul ambient unui fierastrau circular trebuie sa fie intre 5C si +40C;
  • umiditatea realtiva a mediului in care se utilizeaza un fierastrau circular nu trebuie sa depaseasca, de regula, 50% la o temperatura de maxim 40C;
  • modelele de fierastraie circulare trebuie sa fie pozitionate pe podele robuste (care sa sustina si sarcina piesei de prelucrat) si, daca este posibil, sa fie fixate de acestea cu bolturi.

Daca doriti fierastrau circular de retezat, emasiniunelte.ro ofera o gama diversa de ferastraie pentru debitat lemn. Ofertam o gama diversa de producatori cu renume cu scopul de a oferi solutia optima in functie de necesitatile fiecarui client. Click pentru mai multe detalii si oferte pentru ferastraie circulare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*