Masini de rindeluit si grosime BERNARDO

Pe piata din Romania eMasiniUnelte.ro s-a delimitat de concurenta prin calitate ridicata la preturi accesibile la masini de rindeluit si grosime BERNARDO.

Aceste fac parte din clasa masinilor cu cutite drepte , fixe sau montate pe arbori si in unele cazuri pe discuri rotitoare. Ele sunt destinate imbunatatirii prin aschiere a regularitatii formelor. Deasemeni aspectul fetelor pieselor din lemn debitate brut de utilaje din clasele celor cu lame sau discuri dintate.

Masini de rindeluit si grosime BERNARDO

Una dintre operatiunile foarte importante in prelucrarea lemnului o reprezinta indreptarea fetelor piesei din lemn.

Pentru realizarea acestei operatiuni, respectiv indreptare (rindeluire) si degrosare, pot fi utilizate masini combinate abric cu grosime (abricht cu grosime).

Aceste masini se diferentiaza in functie de latimea de rindeluire sau degrosare. Printre modelele cele mai cautate avem: BERNARDO PT 200, PT 250, ADM 260 sau PT 410.

Masina de rindeluit si degrosat PT 200 detine o constructie mica si compacta pentru un transport facil si este astfel masina ideala pentru santiere.

Masini de rindeluit si grosime BERNARDO
Masini de rindeluit si grosime BERNARDO PT 200

Suplimentar fata de modelul PT 200, modelul PT 250 este echipat standard cu suport.

Masina pentru rindeluire si degrosare Bernardo PT 250
Masina pentru rindeluire si degrosare Bernardo PT 250

Masina de rindeluit si degrosat ADM 260 este modelul cel mai agreat de mestesugari datorita raportului optim pret-utilitate pe care il ofera. Masa de degrosare cu ghidaj central si masa de rindeluit realizate din fonta asigura lucrul fara torsiune si precizia in prelucrare.

Masina pentru rindeluire si degrosare Bernardo ADM 260
Masina pentru rindeluire si degrosare Bernardo ADM 260

 

Masina de rindeluit si degrosat PT 410 este modelul ideal pentru prelucrarea lemnului masiv, a grinzilor, scandurilor si dulapilor. Datorita dispozitivului de mortezat optional pot fi executate lucrari de gaurire si mortezare.

Masina pentru rindeluire si degrosare Bernardo PT 410
Masina pentru rindeluire si degrosare Bernardo PT 410

Aceste masini de rindeluit si grosime se mai numesc si abricht, abric, rindea, rindele, faltuire, raboteza, raboteze, masini grosime etc


Magazinul online eMasininelte.ro ofera o gama diversa de masini de rindeluit si grosime BERNARDO. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*