Banda de Ferastrau Metal Tip M42

banda de ferastrau-metal tip m42

Banda de ferastrau metal tip M42 este un instrument indispensabil in industria de prelucrare a metalelor. Cu o constructie robusta si o performanta de neegalat, aceasta este preferata de multi profesionisti din domeniu. In acest articol, vom explora caracteristicile, aplicatiile si beneficiile acestei benzi de ferastrau.

Ce este o Banda de Ferastrau Metal Tip M42

Benzile de fierastrau industriale M42 sunt o solutie robusta si eficienta pentru taierea materialelor dure si complexe. Cu o gama variata de optiuni de dantura si dimensiuni, aceste benzi sunt adaptabile la o varietate de aplicatii industriale. Durabilitatea ridicata a danturii si costul scazut per taiere le fac o alegere valoroasa pentru productia industriala de serie.

Caracteristici Tehnice Banda de ferastrau metal tip M42

Benzi de fierastrau sudate M42 sunt recomandate pentru utilizare cu utilaje Optimum. Aceste benzi sunt caracterizate prin pas variabil si ceapraz variabil, cu un unghi de degajare de 0°. Ele sunt disponibile in diferite dimensiuni si numar de dinti pe inch, oferind flexibilitate in functie de cerintele de taiere.

Unghiul de degajare pozitiv si gheara asigura o taiere eficienta si precisa, in timp ce otelul Bi-Metal M42 imbunatatit ofera o rezistenta ridicata la caldura si uzura. Aceste benzi sunt ideale pentru taierea pieselor masive si a tuburilor cu pereti grosi, fiind potrivite pentru productia industriala de serie, taierea materialelor in straturi sau pachete, si taierea eficienta a profilelor din otel carbon, oteluri aliate de scule sau din oteluri inoxidabile.

 • Materialul de Constructie: Banda M42 este fabricata din otel Bi-Metal M42, cunoscut pentru rezistenta sa exceptionala la caldura si uzura.
 • Dantura: Dantura speciala a benzii M42 poate varia in functie de numarul de dinti per inch si unghiul de degajare, oferind flexibilitate in taiere.
 • Dimensiuni: Disponibila in diferite latimi si grosimi, banda M42 poate fi adaptata pentru diverse utilaje si cerinte de taiere.
 • Rezistenta la Oboseala: Designul lamei asigura o rezistenta crescuta la oboseala si incalzire, oferind o durabilitate exceptionala.
 • Eficienta Cost: Cu o durata de viata lunga si eficienta ridicata, banda M42 ofera un raport cost-eficienta excelent.

Aplicatii si Utilizari Benzi de Ferastrau Metal Tip M42

Banda de ferastrau metal tip M42 este potrivita pentru:

 • Productie Industriala de Serie: Ideala pentru productia in masa.
 • Taierea Materialelor in Straturi sau Pachete: Eficienta in taierea materialelor grupate.
 • Taierea Diferitelor Tipuri de Otel: Inclusiv otel carbon, oteluri aliate de scule, si oteluri inoxidabile.

Avantaje si Beneficii

 • Durabilitate: Rezistenta ridicata la uzura si durata de viata lunga.
 • Versatilitate: Potrivita pentru o gama larga de aplicatii industriale.
 • Eficienta: Costuri reduse per taiere si eficienta ridicata.
banda de ferastrau-metal tip m42
Banda de Ferastrau Metal Tip M42

Benzile de fierastrau industriale M42 cu lama Bi-Metal sunt recunoscute pentru productivitatea ridicata si costurile reduse. Aceste benzi sunt destinate taierii materialelor si structurilor dificile pe masini industriale medii sau grele. Iata cateva caracteristici si avantaje cheie:

Dantura Durificata:

Dantura este durificata la Rc 67-69, ceea ce ii confera o durabilitate ridicata.
Reducerea numarului necesar de inlocuiri ale benzilor.

Corp din Otel Rezistent la Uzura:

Sudate cu fascicul de electroni, aceste benzi sunt rezistente la uzura.
Costul scazut per taiere face din aceste benzi o solutie valoroasa pentru productia industriala de serie.

Tipuri de Dantura:

Pas Variabil: Permite taieri pe un domeniu larg de valori ale sectiunii transversale, reduce vibratiile armonice si permite operarea la un nivel scazut de zgomot.
Pas Constant: Se recomanda pentru aplicatii care nu necesita modificarea frecventa a valorii sectiunii transversale a materialului prelucrat la operatii de taiere in serie.

Banda de Ferastrau Metal Tip M42. Aplicatii:

Taierea industriala a profilelor grele din otel.
Oteluri inoxidabile.
Aliaje pe baza de nichel (Inconel, Monel).
Operare pe masini industriale medii si grele.

Latimi si Grosimi:

Disponibile in diverse latimi si grosimi, variind de la 6.40 mm la 54.00 mm in latime si de la 0.64 mm la 1.60 mm in grosime.

Banda de ferastrau metal tip M42 reprezinta o solutie de incredere pentru industria de prelucrare a metalelor. Cu caracteristici tehnice impresionante si o gama larga de aplicatii, aceasta ofera o eficienta si durabilitate de neegalat. Fie ca este vorba de productie in masa sau de taierea materialelor in straturi, banda M42 este alegerea ideala pentru profesionistii din domeniu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*