Masini de gaurit radiale Bernardo – utilizare si caracteristici

Modelele de masini de gaurit radiale Bernardo sunt proiectate ca si masinile de gaurit conventionale utilizate pe scara larga.

Aceste masini de gaurit radiale sunt potrivite pentru realizarea lucrarilor de gaurire a pieselor de mici si mari dimensiuni, fatetare, contragaurire, filetare etc.

Modelele de masini de gaurit radiale Bernardo sunt echipate cu accesorii speciale, cum ar fi mandrina cu schimbare rapida, masa inclinabila, schimbarea sculei aschiatoare poate fi realizata rapid fara ca masina sa trebuiasca sa fie oprita.

masini de gaurit radiale - masa inclinabila - eMasiniUnelte.ro
In ceea ce priveste modelele de masini de gaurit radiale Bernardo, acestea sunt potrivite pentru prelucrarea de piese unicat si pentru realizarea productiei de serie in ateliere de productie, ateliere de prelucrare, ateliere de intretinere si reparatii etc.

In comparatie cu masinile traditionale de gaurit radiale, modelele de masini de gaurit radiale Bernardo au caracteristici si dotari care le diferentiaza.

Masini de gaurit radiale Bernardo – caracteristici

Modelele de masini de gaurit radiale Bernardo au urmatoarele caracteristici:

  • Sistemul de schimbare hidraulica a vitezei axului a fost inlocuit cu un mecanism mecanic asistat electric, prin urmare oprirea acestor masini de gaurit radiale se va efectua intr-un timp mai scurt iar intretinerea acestora va fi mai putin costisitoare.
  • Lungimea cilindrului axului este dubla fata de alte modele de masini de gaurit radiale, prin urmare rigiditatea si viata axului masinii au fost prelungite considerabil.
  • Schimbarea vitezei de rotatie se realizeaza prin utilizarea unui convertizor de frecventa in cazul modelelor cu viteza variabila continuu, inlocuind schimbarea de trepte de viteza ale axului, prin urmare schimbarea vitezei este mult mai usoara decat inainte.masini de gaurit radiale - controale - eMasiniUnelte.ro
  • Sistemul de schimbare a vitezei avansului in cazul acestor masini de gaurit radiuale adopta un mecanism tip ax melcat.
  • Aceste masini de gaurit radiale sunt echilibrate cu ajutorul sistemului axului. In plus, coborarea axului este controlata cu ajutorul unui switch limitator.
  • La cele mai multe modele, panoul electric, impreuna cu intrerupatorul pompei de racire este situat pe partea dreapta a casetei axului, in loc de partea inferioara a coloanei, cu scopul de a creste siguranta si confortul in exploatare.
  • Manetele pentru avans in cazul modelelor de masini de gaurit radiale Bernardo sunt situate in partea dreapta a casetei axului pentru a evita arderea mainilor operatorilor cu span metalic in timpul actionarii acestora.masini de gaurit radiale - eMasiniUnelte.ro
  • Majoritatea modelelor de masini de gaurit radiale Bernardo sunt dotate cu sistem de fixare hidraulic pentru coloana, brat si caseta axului. Fixarea si desfacerea cutiei axului si coloanei poate fi realizata in acelasi timp sau pot fi realizate in mod individual.
  • In ceea ce priveste dotarile, pentru modelele de masini de gaurit radiale Bernardo masa de lucru inclinabila, mandrina rapida si alte accesorii speciale disponibile la comanda clientului faciliteaza exploatarea usoara a acestora.

Pentru alegerea corecta a unei masini de gaurit radiale trebuie avute in vedere mai multe aspecte decat doar caracteristicile tehnice de prelucrare ale acestora.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*