Fierastrau debitare metal – atuuri in exploatare

Un fierastrau debitare metal este utilizat pentru realizarea operatiunilor de taiere a diferitelor tevi si profile metalice.

Daca sunteti in cautarea unui fierastrau debitare metal, un model porivit pentru realizarea operatiunilor de debitare a tevilor rotunde cu diametre de pana la 180 mm este reprezentat de fierastraul cu banda pentru metal Bernardo EBS 181.

Acum intrebarea care se pune “De ce sa aleg acest fierastrau debitare metal si nu un altul?”De ce sa aleg acest fierastrau debitare metal si nu un altul?

Acest fierastrau debitare metale prezinta numeroase argumente pentru a-l achizitiona, iar pentru a le evidentia cat mai bine vom puncta doar aspectele care il deosebesc de alte modele ale altor producatori.

Ca si argumente PRO, acest model se caracterizeaza prin: existent unui buton separate pentru oprirea de urgenta, pictograme, switch monitorizarea capac de protectie panza, switch pompa de racire, limitator piesa si sistem de deplasare.

Fierastrau debitare metal EBS 181 – switch pentru oprirea de urgenta separat

Acest ferastrau debitare metale este echipat cu un intrerupator separat pentru oprirea de urgenta.

Acesta este realizat conform standardului EN 13898+A1/AC:2010 care impune ca fierastraiele pentru debitarea metalelor sa fie prevazute cu un astfel de switch fara de care acestea nu pot fi operate.Fierastrau debitare metal EBS 181 – switch pentru oprirea de urgenta separat

Doar intrerupatoarele pentru oprirea de urgenta testate conform EN 60947-5-5 garanteaza cerintele specific sigurantei in exploatare, durata lunga de viata echipamentului si functionare fara defectiuni.

Avantajele utilizarii unui fierastrau debitat metale cu un astfel de switch sunt reprezentate de indeplinirea standardului European EN 60204-1, intrerupatorul fiind pozitionat in aria vizuala a operatorului si poate fi actionat rapid in caz de urgenta.

Fierastrau debitare metal EBS 181 – pictograme

Acest fierastrau debitare metale este prevazut cu pictograme si etichete care atentioneaza asupra diferitelor riscuri, precum si echipamentele de protectie pe care operatorul trebuie sa le utilizeze pentru exploatarea sigura.Fierastrau debitare metal EBS 181 – pictograme

Fierastrau debitare metal EBS 181 – switch monitorizare capac protectie panza

Acest model de fierastrau debitat metale este echipat cu un switch monitorizare capac protector panza debitare conform standardului EN 954-1.

Acest switch conduce la oprirea imediata a fierastraului atunci cand capacul protector se deschide, iar daca acesta este deschis fierastraul nu porneste.

Fierastrau debitare metal EBS 181 – intrerupator pompa de racire

Pompa de racire cu care este echipat acest ferastrau debitat metal poate fi pornita si oprita cu ajutorul unui switch separate si nu va porni in mod automat la pornirea fierastraului.Fierastrau debitare metal EBS 181 – intrerupator pompa de racire

Avantajul oferit de acest switch se reflecta in faptul ca pompa va fi pornita doar atunci cand este necesar, va determina un consum redus de emulsie pentru racire, pompa va fi solicitata doar atunci cand este necesar.

Fierastrau debitare metal EBS 181 – limitator material

Acest fierastrau debitat metale este echipat cu un limitator pentru piesa de prelucrat care este ideal pentru realizarea de debitari in serie.Fierastrau debitare metal EBS 181 – limitator material

Limitatorul pentru material ofera avantaje precum utilizarea facila a fierastraului, cresterea eficientei in exploatare, precum si reducerea timpilor neproductivi.

Fierastrau debitare metal EBS 181 – sistem de deplasare

Acest erastrau debitare metale este livrat standard cu 4 roti care pot fi fixare in partea inferioara a cadrului ce asigura o deplasare facila a echipamentului.Fierastrau debitare metal EBS 181 – sistem de deplasare


Magazinul online eMasiniUnelte.ro va ofera o gama diversa de fierastraie pentru debitat metal din oferta mai multor producatori pentru a va oferi solutia optima necesitatilor dumneavoastra de prelucrare. Click pentru mai multe detalii despre modelul de fierastrau debitare metal Bernardo EBS 181.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*